ΚΡΑΣΙΑ ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ

Εμπνευσμένη συλλογή κρασιών με μεγάλη ποικιλία γεύσεων που διατίθενται σε πρωτοποριακή συσκευασία των 500 ml και 250 ml. Τα κρασιά ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ χαρακτηρίζονται από την καλύτερη αναλογία ποιότητας – τιμής και διατίθενται στις ακόλουθες ετικέτες:



ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ
Από τον πιο παραδοσιακό αμπελώνα της Ελλάδας, ένα νεανικό και σπινθηροβόλο κρασί με ισορροπημένη λιπαρή γεύση και πολύ διακριτική οξύτητα. Χαρακτηριστική μύτη Σαββατιανού, όπου κυριαρχούν τα άνθη λεμονιάς και ακολουθεί η μπανάνα.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Ιδανικό για την μεσογειακή κουζίνα, τις θαλασσινές γεύσεις και τα ζυμαρικά. Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
Μεστό, ρωμαλέο, με πληθωρικό σώμα, μαλακές ταννίνες και επίμονη βελούδινη επίγευση. Αριστοκρατικά βαθύχρωμο με ιώδεις πινελιές. Τυπικά αρώματα ξερού δαμάσκηνου, κερασιού, και νότες καφέ. Παράγεται από τους αμπελώνες που καλύπτουν τους λόφους και τα λεκανοπέδια της μεσόγειας Κορινθίας και από τη βασιλίδα ελληνική ποικιλία, το αγιωργίτικο.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κρέατα, τυριά, κυνήγι, αλλά και τα περισσότερα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα. Πίνετε σε θερμοκρασία: 14ο-16ο C.

ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ
Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά. Από τις ποικιλίες Αγιωργίτικο, Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα. Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C.

ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ
Παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων, γλυκιά νύξη γαρύφαλλου και κανέλλας με φόντο φρουτώδη και ανθώδη αρώματα, ξύπνημα των αισθήσεων μετά το φαγητό. Ποικιλίες Ερυθρωπός Ροδίτης, Merlot, Syrah.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα. Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C.

ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΡΕΤΣΙΝΑ
Πλούσιο σώμα, γεύση αιχμηρή που ακροβατεί ανάμεσα στη δύναμη και τη φινέτσα με αρωματική επίγευση και διακριτική νότα ρητίνης, ώριμα αρώματα με νότες βανίλιας, ποικιλία Σαββατιανό.
Η ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΡΕΤΣΙΝΑ κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο 14Ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014 ανάμεσα σε 533 δείγματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρος, Γερμανία, Σλοβακία, Βραζιλία και Κίνα) που δοκιμάστηκαν από 28 καταξιωμένους γευσιγνώστες (12 από την Ελλάδα και 16 από το εξωτερικό).
Συστάσεις σερβιρίσματος: ιδανικό για μεσογειακή κουζίνα, συνοδεύει τα πάντα λόγω της ιδιαίτερης και πικάντικης γεύσης της. Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C.