BATTERY ENERGY DRINK

Το BATTERY Energy Drink θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά ενεργειακά ποτά στη διεθνή αγορά και αποτελεί το κυρίαρχο προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας SINEBRYCHOFF AB. Το BATTERY ξεκίνησε στην Φιλανδία στις αρχές 1997, ως το πρώτο εγχώριο energy drink. Στόχος της εταιρείας ήταν η παραγωγή ενός προϊόντος που θα αποτελούσε σημαντική πηγή ενέργειας για τους καταναλωτές ενώ συγχρόνως θα διέθετε ένα πολύ ισχυρό brand name και καινοτόμο design που θα αναδείκνυε την έννοια της λειτουργικότητας που θα παρείχε. Ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας του είναι αναμφίβολα η έννοια και ο σχεδιασμός της συσκευασίας, όπου έχει σαφή ομοιότητα με μια μπαταρία που ο καθένας αναγνωρίζει ως πηγή ενέργειας και δύναμης. Ωστόσο απαιτείται κάτι περισσότερο από την υπέροχη συσκευασία και την σύλληψη της ιδέας. Το τέλειο προϊόν! Το υγρό περιεχόμενο του BATTERY τελειοποιήθηκε το 1996 ως αποτέλεσμα μακράς και διεξοδικής έρευνας από το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας SINEBRYCHOFF. Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται ως ο τέλειος συνδυασμός υψηλής λειτουργικότητας και ανώτερης γεύσης που καθιστούν το BATTERY Energy Drink μία πόσιμη πηγή αυθεντικής ενέργειας.


Το θετικό αντίκτυπο της εντυπωσιακής κατανάλωσης BATTERY στην Φινλανδία, καθώς και η προοπτική παγκόσμιας εξάπλωσης της ιδέας που αντιπροσωπεύει, ενίσχυσαν την αυτοπεποίθηση της εταιρείας για εξαγωγή του BATTERY αρχικά στις γειτονικές σκανδιναβικές χώρες και σταδιακά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Σήμερα, το BATTERY διατίθεται σε 40 χώρες παγκοσμίως, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της συναρπαστικές ιστορίες “ενέργειας”. Το BATTERY Energy Drink κατάφερε να εγκαθιδρυθεί στην αγορά τα τελευταία 18 χρόνια, εμφανίζοντας μάλιστα αυξανόμενες πωλήσεις κάθε χρόνο κερδίζοντας σταθερά έδαφος στην παγκόσμια αγορά των energy drinks. Αποτελεί μάλιστα έναν ισχυρό διεκδικητή του κυρίαρχου energy drink της αγοράς, Red Bull, προσφέροντας υπέροχης γεύσης και ανώτερης ποιότητας προϊόντα με έναν πιο ώριμο, ξεκάθαρο και απλό σκοπό ύπαρξης: να δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συνεχίζουν σε ότι θέλουν ή έχουν ανάγκη να κάνουν.


ORIGINAL
Όλα ξεκίνησαν με το BATTERY ORIGINAL Energy Drink, το οποίο αποτελεί τη λειτουργική βάση όλων των προϊόντων που εξελίχθηκαν μετά και το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία φράση ως “Ρευστή Ενέργεια”. Η δύναμη του BATTERY Energy Drink, πηγάζει από τη σύστασή του. Η απαράμιλλη ενέργεια που χαρίζει οφείλεται στο βέλτιστο συνδυασμό ανώτερης ποιότητας συστατικών, όπως καφεΐνη, ταυρίνη, μαλτοδεξτρίνη, σουκρόζη, βιταμινών συμπλέγματος Β και γκουαρανά. Τα BATTERY ORIGINAL διατίθεται σε 3 διαφορετικές συσκευασίες με τις αντίστοιχες κωδικές ονομασίες: CLASSIC (330 ml κουτί), BALTIC (400 ml PET μπουκάλι) και BIG EDITION (568 ml κουτί). Σύντομα κοντά σας και νέα μικρότερη συσκευασία με την ονομασία LIL’BRO (250 ml κουτί).


JUNGLED
Πρόκειται για ένα “καθαρόαιμο” ενεργειακό ποτό που συνδυάζει την ενέργεια με εκπληκτικό φρέσκο άρωμα εξωτικών φρούτων. Σε αναζωογονεί όπως ένα γλυκό φρουτώδες αναψυκτικό ενώ συγχρόνως σου δίνει την ενέργεια που περιμένεις από ένα BATTERY Energy Drink. Διατίθεται στην κλασσική συσκευασία κουτιού 330 ml.