ΜΠΥΡΕΣ

Οι μπύρες δε θα μπορούσαν να λείπουν από το χαρτοφυλάκιο μιας παραδοσιακής ζυθοποιίας σαν τη SINEBRYCHOFF AB. Μπύρες όλων των κατηγοριών και για όλα τα γούστα, πρωτότυπες σε μερικές περιπτώσεις και συνάμα παραδοσιακές έχοντας πάντα ως κοινό παρονομαστή την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα έτσι όπως εξασφαλίζεται από τα υψηλά standards της εταιρείας SINEBRYCHOFF. Η εταιρεία μας έχει επιλέξει να εισάγει και να διαθέσει στην ελληνική αγορά τις παρακάτω ετικέτες μπύρας, που σύμφωνα πάντα με την μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο εμπορίας ζύθου πιστεύουμε ότι ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις του έλληνα καταναλωτή.




KOFF

Πρόκειται για την πλέον αναγνωρίσιμη ετικέτα Φιλανδικής μπύρας ανά τον κόσμο με διεθνή και εγχώρια βραβεία ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου για αρκετές φορές του “Διεθνούς βραβείου Βιομηχανικής Ζυθοποιίας”. Η μπύρα KOFF αποτελεί τον ορισμό μπύρας αστικής κληρονομιάς, μιας και γεννήθηκε στην καρδιά του Ελσίνκι και μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση της πολιτιστικής κουλτούρας της πόλης.  Πρόκειται για μία αρωματική “ξανθιά” μπύρα 5.2%, με μέτριου βαθμού αρχική πυκνότητα, μικρής περιεκτικότητας σε λυκίσκο και ελαφριά γεύση. Σερβιρισμένη σε ποτήρι χαρίζει στον καταναλωτή ένα καθαρό χρυσοκίτρινο χρώμα, μεστό αφρό και καθαρή επίγευση.



KARHU

Η φύση της μπύρας KARHU αποτυπώνεται σε όλο της το μεγαλείο στο όνομά της, που στα φιλανδικά σημαίνει αρκούδα και αποτελεί το αρχαιότερο σύμβολο δύναμης. Η KARHU μολονότι ανήκει στην κατηγορία “ξανθιών” μπυρών διαφέρει από τις υπόλοιπες ως προς την πιο δυνατή της γεύσης και το σκουρότερο χρώμα της. Επιπλέον, περισσότερες ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για τη ζυθοποίησή της πού έχουν ως αποτέλεσμα μία ουσιαστική μπύρα 5.3% που χαρακτηρίζεται από περισσότερο πλήρη αρχική πυκνότητα και εντονότερη γεύση βύνης και λυκίσκου. Η KARHU αποτελεί με διαφορά τη πρώτη σε κατανάλωση μπύρα της Φιλανδίας κάτι που επιβεβαιώνει το όνομά της και όλα όσα αντιπροσωπεύει: δύναμη διακριτική αλλά αδιαμφισβήτητη που δε χρειάζεται να φωνάξει για να ακουστεί..!



SAXON

Παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της βιομηχανικής ζυθοποιίας. Πρόκειται για την πρώτη μπύρα παγκοσμίως απαλλαγμένη από γλουτένη κάνοντας την κατάλληλη για κατανάλωση από άτομα με ασθένεια Celiac (δυσανεξία στη γλουτένη). Η μπύρα SAXON αποτελεί μία άριστης ποιότητας “ξανθιά” μπύρα, που παράγεται από τα υψηλότερης ποιότητας παραδοσιακά συστατικά βύνης κριθαριού και λυκίσκου μέσω εξειδικευμένης διαδικασίας ζυθοποίησης που απομακρύνει τη γλουτένη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία φρέσκια “ξανθιά” μπύρα 4.1%, με αυθεντική γεύση, που μπορούν να την απολαύσουν ακόμα και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη που υπό κανονικές συνθήκες απέχουν αυστηρά από την κατανάλωση μπύρας. Η SAXON αποτελεί ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα της πολιτικής ευθύνης και σεβασμού προς τους καταναλωτές που επιτελούν οι εταιρείες SINEBRYCHOFF και CARLSBERG και που τις έχουν καθιερώσει δικαίως ανάμεσα στις καλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως.