ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ NEKTAR

Η εταιρεία μας αποτελεί μακροχρόνιο συνεργάτη της εταιρείας ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Α.Ε. που παράγει και εμφιαλώνει τη διάσημη σειρά ελληνική αναψυκτικών NEKTAR. Η ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Α.Ε. έχει ως έδρα τις Σέρρες και αποτελεί μία από τις διαχρονικότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής αναψυκτικών με ιστορία που ανέρχεται πίσω στο 1936. Τα αναψυκτικά NEKTAR είναι πανελλαδικά γνωστά για την υπέροχη γεύση τους καθώς και τα πολύ υψηλά standards παραγωγής και ποιότητάς τους. Η εταιρεία μας αποτελεί έναν από τους επιλεγμένους διανομείς των αναψυκτικών της εταιρείας ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Α.Ε. για το νησί της Ρόδου και διαθέτει προς πώλησης τα κάτωθι προϊόντα αναψυκτικών και στους αντίστοιχους κωδικούς συσκευασίας.

NEKTAR


Πορτοκαλάδα
Αεριούχος πορτοκαλάδα με 20% φυσικό ελληνικό χυμό πορτοκαλιού. Ξεχωρίζει για το άρωμα και τη μοναδική της γεύση.

Συσκευασίες: κουτί 330 ml, φιάλη PET 500 ml, φιάλη PET 1.5 Lt.

Λεμονάδα
Αεριούχος λεμονάδα με 7% φυσικό ελληνικό χυμό λεμονιού. Ξεχωρίζει για το άρωμα και τη μοναδική της γεύση.

Συσκευασίες: κουτί 330 ml, φιάλη PET 500 ml, φιάλη PET 1.5 Lt.


Γκαζόζα

Η παραδοσιακή γκαζόζα που από το 1936 παράγει η οικογένεια Κουρτίδη, με την ίδια αυθεντική και μοναδική γεύση.

Συσκευασίες: κουτί 330 ml, φιάλη PET 500 ml, φιάλη PET 1.5 Lt.

Βυσσινάδα
Αεριούχος βυσσινάδα με 20% φυσικό ελληνικό χυμό βύσσινου. Ιδιαίτερα αρωματικό αναψυκτικό που συστήνεται στους λάτρεις των ξεχωριστών γεύσεων.

Συσκευασίες: κουτί 330 ml, φιάλη PET 1.5 Lt.

Σόδα
Αεριούχο αναψυκτικό ιδιαίτερο χωνευτικό.

Συσκευασίες: κουτί 330 ml, φιάλη PET 500 ml, φιάλη PET 1.5 Lt.

Τόνικ
Αεριούχο τονωτικό αναψυκτικό με λεπτό άρωμα και χαρακτηριστική ελαφριά πικρή γεύση. Σερβίρεται με διάφορους τρόπους διατηρώντας αναλλοίωτη την ιδιαίτερη γεύση του.

Συσκευασίες: φιάλη PET 500 ml, φιάλη PET 1.5 Lt.

FRUT UP
Μία νέα σειρά αναψυκτικών που, ομοίως με τα αναψυκτικά Nektar, παρασκευάζονται από  φυσικούς ελληνικούς χυμούς αλλά καινοτομούν στο ότι δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη αλλά μόνο γλυκαντικές ουσίες. Κατάλληλα για όσους θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση ζάχαρης και να απολαύσουν τα αγαπημένα του αναψυκτικά με λιγότερες θερμίδες και με την εγγύηση ποιότητας και απόλαυσης που δίνει το όνομα Nektar Κουρτίδη.

Γεύσεις: Cola, Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Γκαζόζα.

Συσκευασίες: φιάλη PET 1.5 Lt.

SPEZI
Όταν η cola συνάντησε το πορτοκάλι! Ένα μοναδικό αναψυκτικό τύπου cola με αναζωογονητικό χυμό πορτοκαλιού και δροσιστικό χυμό λεμονιού που παρέχει μία απαράμιλλη φρουτώδη γεύση.

Συσκευασίες: κουτί 330 ml, φιάλη PET 500 ml.