BRANDY / ΚΟΝΙΑΚ

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης ένα πλούσιο κατάλογο από ετικέτες κονιάκ που εκτείνονται από το παγκόσμιας κλάσης ελληνικό brandy METAXA, μέχρι συλλεκτικά αποστάγματα από τη Γαλλία για τους λάτρεις του ακριβού και εξεζητημένου, αλλά και φθηνότερα κονιάκ ελληνικής παραγωγής πιο προσιτά και κατάλληλα για ευρεία κατανάλωση.

METAXA
Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κονιάκ παγκοσμίως με ποιότητα αποδεδειγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη που βρίσκει θαυμαστές σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο προς λιανική όσο και για χονδρική πώλησης τους ακόλουθους κωδικούς METAXA και στις αντίστοιχες συσκευασίες:

METAXA 3 STARS (* * *)
Συσκευασίες: 2 Lt, 1 Lt, 0.7 Lt, 0.35 Lt.

METAXA 5 STARS (* * * * *)
Συσκευασίες: 1 Lt, 0.7 Lt, 0.2 Lt.

METAXA 7 STARS (* * * * * * *)
Συσκευασίες: 1 Lt, 0.7 Lt.

METAXA 12 STARS (* * * * * * * * * * * *)
Συσκευασίες: 0.7 Lt.

METAXA RESERVE
Συσκευασίες: 0.7 Lt.




ALEXANDER
Ένα γνήσιο brandy ελληνικής καταγωγής προερχόμενο από μία από τις πλέον ιστορικές ποτοποιίες της χώρας, την ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε. με παράδοση στο χώρο απόσταξης που ξεκινά από το 1850. Η εταιρεία μας διαθέτει το brandy ALEXANDER στις ακόλουθες ετικέτες:

ALEXANDER ARISTOCRAT 7 STARS (*******)
Ελληνικό brandy (40%) αποσταγμένο από κρασί μοσχάτο παλαιωμένο τουλάχιστον κατά 12 έτη. Ελαφρύ με χαρακτηριστική γλυκιά γεύση για άφθονη κατανάλωση σε όλες τις περιστάσεις.
Συσκευασία 0.7 Lt.

ALEXANDER IMPERIAL X.O
Γνήσιο ελληνικό brandy (40%) άριστης ποιότητας και εμφάνισης αναγνωρισμένης διεθνώς από τα πρώτα στάδια κυκλοφορίας του (Χρυσό Μετάλλιο στη διεθνή έκθεση Παρισιού το 1900). Αποσταγμένο από τοπικούς ερυθρούς οίνους παλαιωμένους για τουλάχιστον 20 χρόνια, αποτελεί ένα ελαφρύ και καλαίσθητο brandy εξωραϊσμένο με διακριτική γλυκύτητα ακολουθούμενη από μία λεία και ισορροπημένη επίγευση.
Συσκευασία: 0.7 Lt.

ALEXANDER GRAND RESERVE
Ένα brandy (40%) ιδιαίτερης αξίας όσον αφορά την ποιότητά του. Διαφέρει ως προς το χρόνο παλαίωσης του κρασιού πριν την απόσταξή του, που ανέρχεται σε 7-10 χρόνια εντός δρύινων γαλλικών βαρελιών χαρίζοντας του μία ξεχωριστή γεύση.
Συσκευασία: 0.7 Lt.




MEDITERRANE 3 STARS (* * *)
Ένα άριστο ποιοτικά brandy (36%) μας έρχεται από την παραδοσιακή ποτοποιία ΓΑΤΣΙΟΣ, αποσταγμένο από γλυκό σαμιώτικο κρασί μοσχάτο. Εμπλουτισμένο με αρώματα βανίλιας, χειροποίητης καραμέλας, και εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Παλαιωμένο σε μικρά Μετσοβίτικα και γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Συσκευασίες: 2 Lt, 0.7 Lt, 0.35 Lt, 0.2 Lt.