Προφίλ Εταιρείας

Η ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές εταιρίες εμπορίας ποτών στο νησί της Ρόδου, παρέχοντας υπηρεσίες αυξημένης ποιότητας και συνέπειας στους πελάτες της από το 1992. Το κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησης της είναι η εμπορία προϊόντων ποτοποιίας παντός τύπου, όπως προϊόντα ζύμωσης (μπύρα, μηλίτη), προϊόντα οινοποίησης (κρασιά, αφρώδεις οίνοι), προϊόντα απόσταξης (ούζο, τσίπουρο) και λοιπών οινοπνευματωδών ποτών (whisky, vodka, gin, tequila, rum, liqueurs κ.α.), καθώς και μη αλκοολούχων ποτών όπως  αναψυκτικών, χυμών, νερών και ενεργειακών ποτών.



Το διακριτικό στοιχείο της εταιρείας ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. που αποτέλεσε γνώμονα για τη στρατηγική της ανάπτυξη από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και που αποτελεί διαχρονικά τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξής της, είναι η εκτεταμένη συναλλαγή της με έγκριτες εταιρίες του εξωτερικού με σκοπό την εισαγωγή και αποκλειστική διανομή καινοτόμων για την ελληνική αγορά προϊόντων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. έχει συνεργαστεί με επιφανείς εταιρίες της ευρωπαϊκής επικράτειας (HOLSTEN BREWERY A/G, CARSLBERG BREWERΥ A/S, SINEBRYCHOFF ΑΒ, KOPPARBERG AB, HARBOE BREWERY A/S, SHARK AG) που εδρεύουν σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, Φιλανδία, Δανία και Κύπρο. Μέσω αυτών των δυναμικών συνεργασιών, η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει στην περίοδο λειτουργίας της, ως αποκλειστικός νόμιμος αντιπρόσωπος, την εισαγωγή στην Ελλάδα διασήμων στην παγκόσμια αγορά προϊόντων (Holsten Beer, Koff Beer, Astra Beer, Streitberg Beer, Sinebrychoff Long Drink, Kopparberg Cider, Golden Cup Cider, Battery Energy Drink, Shark Energy Drink, X-ray Energy Drink, Christinen Sparkly Water, Chiquita Juices κ.α.) τα οποία κατάφερε να λανσάρει και να εγκαθιδρύσει με μεγάλη επιτυχία στη ελληνική αγορά. Πέρα των προϊόντων εισαγωγής, η εταιρία ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. συνεργάζεται και με εγχώριους φορείς για την αποκλειστική εμπορία στην τοπική αγορά της Ρόδου γνωστών ελληνικών προϊόντων (Οίνοι Πατραϊκής, Οίνοι Γεωργιάδη, Οίνοι Λαυκιώτη, Αναψυκτικά Nektar, Μεταλλικό Νερό Ζαρός κ.α.).


Η εταιρεία μας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για κάθε είδους συναλλαγή (Χονδρική / Λιανική πώληση), προσβλέποντας σε μία γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία.