BATTERY POWERED BARS




Espadriyes


Το Beach Bar Espadriyes αποτελεί μια όαση δροσιάς στο γραφικό λιμανάκι της Ραφήνας. Με μόλις 40 λεπτά απο το κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητο, γεμίζει με επισκέπτες απο όλη την αττική. Τα παιδιά διατηρούν χαμηλές τιμές & υψηλή ποιότητα στα προϊόντα τους και η εξυπηρέτηση είναι μοναδική. Τα σαββατοκύριακα παίζουν πολλά parties με γνωστούς dj's αλλά και μπουγελοκαταστάσεις υπο ρυθμούς ανεβαστικής μουσικής. Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να σε πείσει.  


Τα καταγάλανα νερά και η αμμουδερή παραλία το συνιστούν ως σημείο συνάντησης για θαλάσσια σπορ όπως ρακέτες, surfing, skimboard και άλλα! Ειδικά το skimboard πρέπει να το δοκιμάσεις καθώς προσφέρονται δωρεάν μαθήματα και επαγγελματικές σανίδες απο το DeMadeiraBoards, ειδικοί στο χώρο. 


Τσέκαρε το στο facebook και δες όλα τα events!




Ρίξε μια γρήγορη ματιά!


Photo Gallery by QuickGallery.com





Mansion PoolBar


To mansion poolbar διαθέτει την μεγαλύτερη πισίνα της παραλιακής, ολυμπιακών διαστάσεων για να σπάει τα ρεκόρ στα wet parties! Αποτελεί το σημείο χαλάρωσης και διασκέδασης για οποιονδήποτε θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητα της πόλης. Ηλιοθεραπεία, κολύμπι και δροσερά coctails σε μια πισίνα εικοσιπέντε μέτρων περιτριγυρισμένη από φοίνικες αποτελούν τα βασικά στοιχεία του ταξιδιού στο μαγικό κόσμο του Mansion.

Τα events του Σαββατοκύριακου προσδίδουν την απαραίτητη ένταση που χρειάζεται ένα pool party! Και αν αναζητάς κάτι πιο χαλαρό, ο χώρος του καφέ θα σου προσφέρει απέραντη χαλάρωση και ηρεμία. 


Ενημερώσου για τα events στο facebook!



Πάρε μια δροσιστική γεύση εδώ:










Punda Zeza Beach Bar
Δεν είναι απαραίτητο ότι για να δροσιστεί κανείς στις μέρες μας θα πρέπει να πληρώσει μια μικρή περιουσία για είσοδο σε κάποια οργανωμένη παραλία, ξαπλώστρες και ό,τι συνοδεύει μια καλοκαιρινή βουτιά.

Έτσι και τα παιδιά του Punda Zeza Beach Bar παρέχουν δωρεάν ξαπλώστρες και διατηρούν χαμηλές τιμές σε όλα τα είδη τους!

Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και ο βυθός πλούσιος για εξερευνήσεις! Μπορείς να θαυμάσεις τα πολλά και μεγάλα ψάρια καθώς και τα χταποδάκια! Το μαγευτικό τοπίο σε κάνει να πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί!



Κάνε λάικ στο facebook 




και δες εδώ τι σε περιμένει!



Photo Gallery by QuickGallery.com