ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.
 (Φωτό)





Η ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. εδρεύει στο 16ο χλμ. της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου, στην περιοχή λαδικό. Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης  5900 τ.μ. τα οποία εκτείνονται σε μία ήσυχη επαρχιακή περιοχή ακριβώς δίπλα στην εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου με εύκολη και άνετη πρόσβαση. Στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται 1800 τ.μ. αποθήκης δύο επιπέδων, τα 1000 τ.μ. της οποίας είναι υπόγεια εξασφαλίζοντας έτσι περιβάλλον σταθερής θερμοκρασίας όλες τις εποχές του χρόνου κατάλληλο για φύλαξη ευαίσθητων προϊόντων, όπως κρασιών και εμφιαλωμένων νερών. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν συγκρότημα γραφείων μεγέθους 100 τ.μ. καθώς και υπαίθριο χώρο αυλής έκτασης 4000 τ.μ. για την άνετη διακίνηση μεταφορικών φορτηγών παντός μεγέθους.

RHODIAN STORES
(Φωτό)

Το κατάστημα RHODIAN STORE στην πόλη της Ρόδου βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 12, στην περιοχή του Νεοχωρίου. Πρόκειται για μία ιδανική περιοχή μιας και βρίσκεται στο κέντρο της τουριστικής ζωής της πόλης της Ρόδου για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και σε ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο της πόλης με πολλές επιλογές διασκέδασης για τους ντόπιους κατοίκους τους χειμερινούς μήνες. Απέχει μόνο 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και 20 λεπτά από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου. Το κατάστημα διαθέτει ισόγειες εγκαταστάσεις ενιαίου χώρου μεγέθους 155 τ.μ.

(Φωτό)
Το κατάστημα RHODIAN STORE στην περιοχή Κολύμπια βρίσκεται στην οδό Ευκαλύπτων, έναντι του ξενοδοχείου PORT ROYAL. Πρόκειται για το πιο πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής κατά του μήνες τουριστικής κίνησης και απέχει μόλις 5 λεπτά από τις 3 διαθέσιμες παραλίες. Το κατάστημα διαθέτει ισόγειες εγκαταστάσεις ενιαίου χώρου μεγέθους 280 τ.μ.