ΑΜΠΕΛΗΣΙΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

Μεστό, ρωμαλέο, με πληθωρικό σώμα, μαλακές ταννίνες και επίμονη βελούδινη επίγευση. Αριστοκρατικά βαθύχρωμο με ιώδεις πινελιές. Τυπικά αρώματα ξερού δαμάσκηνου, κερασιού, και νότες καφέ. Παράγεται από τους αμπελώνες που καλύπτουν τους λόφους και τα λεκανοπέδια της μεσόγειας Κορινθίας και από τη βασιλίδα ελληνική ποικιλία, το αγιωργίτικο.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κρέατα, τυριά, κυνήγι, αλλά και τα περισσότερα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα. Πίνετε σε θερμοκρασία: 14ο-16ο C.